H. Sant Quirze (Masculí) 24 - Joventut Handbol Mataró 30

Ens la jugarem dilluns contra el CH Gavà

HANDBOL SANT QUIRZE          24
JOVENTUT El Tot MATARÓ      30

Derrota del Juvenil masculí aquest matí a casa, en el partit que ens enfrontava el segon classificat. El partit es presentava molt complicat degut a les baixes de l' equip. A la ja coneguda per lesió d' Óscar Serrano, s' han afegit les de Marc Gibert (coneguda a última hora), Ernest Aliaga, Jordi Canals i Marc Ballesta. La part positiva és que, al menys, recuperàvem a l' Adrià Aguadé.

Això ens ha fet plantejar el partit amb dos jugadors cadets: Albert Madriles i Marc Sans, que han fet una bona actuació. El partit ha començat amb alternaces al marcador i cap equip ha aconseguit avantatges importants al marcador. El Mataró vivia de les seves transformacions (que no hem sapigut aturar) i nosaltres de la direcció de joc del Marc Sans i les accions individuals de la 1ª línia. Ha estat només als últims minuts de la primera part, que els del Maresme han aconseguit dos gols de renda (13-15).

A la represa, bon inici local, amb l' Albert González fent feina al pivot, i on s' ha aconseguit empatar el partit a 16. A partir d' aquest moment, els de Mataró han sortit al contraatac i han trencat la defensa amb les seves transformacions i circulacions. En cap moment el centre de la defensa ha aconseguit trobar-se còmode - potser la baixa del Marc Gibert al centre s'ha notat massa - i els visitants han anat ampliant les diferències amb els pas dels minuts fins el resultat final.

Només queden dos partits i depenem de nosaltres mateixos per accedir a la cuarta plaça. La propera jornada visitem el camp del CH Gavà i diumenge rebrem la visita de l' Handbol Banyoles. Els resultats de la primera volta, dues victòries, fan pensar en que l' objectiu es pot assolir. Ara més que mai..... Força Kiris!!

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
Samuel Castellanos i David Pedrosa (porters); Adrià Solé, Oriol Argemí (4), Marc Sans (1), Marc Roca (8), Gerard Renom (4), Albert González (6); Albert Madriles (1) i Adrià Aguadé.

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters