dilluns, 3 de desembre del 2007

Agramunt 17 - H. Sant Quirze (femení) 26

Partit sense massa història contra l'Agramunt. Les nostres jugadores varen començar des del principi a un nivell per sota de les seves possibilitats que després van anar millorant arribant a un 7 a 12 a final de la primera part, sempre portant el partit controlat tot i la mixta a la nostra jugadora Berta després d'una 1a part espectacular en atac.

A la segona part un parcial 0 a 5 va deixar glaçades a les d'Agramunt, vàrem mantenir un còmode avantatge fins a arribar al 17 a 26 final.

Va jugar: Lucia, Montse (porteria), Carla, Maryam, Mònica, Sarita, Berta, Anita, Cora i Ana Moreno.

Recordem que encara tenim a l'Alba lesionada del genoll però que esperem tindre-la aviat a les pistes.

Ara venen els dos últims partits, claus per a la consecució del primer lloc (Canovelles a casa i Ull Blau Vilanova a fora).