dimarts, 11 de desembre del 2007

El Juvenil masculí, amb peu i mig a l' eliminatòria.

C. H. GAVÀ             29
H. SANT QUIRZE   31

Avui a la tarda s' ha recuperat el partit corresponent a la jornada 13 de la Lliga Catalana; que es va ajornar el passat cap de setmana amb motiu del Pont de la Puríssima. Partit a cara o creu. Si es guanyava, pràcticament asseguràvem la 4ª posició a la taula. En cas de derrota, adéu i records per a tothom. 4 baixes en l' equip, 4 extrems: Óscar Serrano, Gerard Renom, Ernest Aliaga i Marc Ballesta. Aixó ens ha fet plantejar el partit sense cap esquerrà i amb els tres cadets habituals: Oriol Fernández (recuperat de la lesió), Marc Sans i Albert Madriles.

El partit ha començat força igualat, amb alternances al marcador fins a un 8-8 en el que, senzillament ens hem quedat sense idees. Fins aquell moment, l' únic que havíem aportat, era el mateix que altres jornades: accions individuals de la primera línia i les aturades puntuals del David Pedrosa. El Gavà va plantejar el partit amb una defensa 6-0 molt plana, sense sortir més enllà dels 9 metres i el seu habitual joc ràpid. Durant bona part de la primera meitat ho han aconseguit fins arribar al descans amb un marcador en contra de 17-12.

Xarla psicològica al descans. "Oblidem-nos del marcador, ajustem la defensa i fem atacs buscant superioritat numérica; calma i confiança". Els 5 primers minuts de la represa, per a oblidar. Parcial 4-2 en contra que ens ha deixat "groguis" amb un 21-14 al marcador, quasi definitiu. Semblava que l' equip s' havia contagiat del fred del pavelló Sagrada Família de Gavà.
A partir d' aquest moment, canvi total d' actitud. S' ha ajustat la defensa. D' aixó s' han encarregat el Marc Gibert, l' Oriol Argemí i l' Albert González. Han treballat "a destajo" darrera del nostre esquema 5-1. El Gavà trobava la nostra defensa molt dura, infranquejable. L' Oriol Fernández s' ha tret de la màniga tot un repertori d' accions que han acabat en gol. El Marc Roca ha trobat una via d' aigua a la defensa local i l' Oriol Argemí ha agafat el ritme de partit. Adrià Aguadé, Adrià Solé i Jordi Canals han donat els minuts de descans de qualitat quan l' equip ho necessitava. També ha destacat el Marc Sans: feina, feina, feina i ... més feina. De la que no es veu, sovint poc valorada, però igualment valuosa: Un encreuament aquí, una superioritat allà, un bloqueig a l' altre costat. En quinze minuts marcador capgirat.

Quan semblava que el Gavà exhauria els seus últims cartutxos, dos rebots claus de l' Albert Madriles en atac, quan els locals ja sortíen al contraatac, han capgirat el marcador. Per si quedava algun dubte, el Sam havia tancat la porteria amb candau. I havia llençat la clau al mar. Victòria 29-31, dos nous punts i cap a casa. No podem destacar cap jugador per sobre d' altres. L' equip ha estat molt bé, i s' han vist, posiblement, els millors 25 minuts d' aquest equip enguany. Enhorabona per a tots, continuar treballant i arrodonir la feina aquesta propera jornada amb la visita diumenge de l' Handbol Banyoles.

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters