diumenge, 16 de desembre del 2007

El Juvenil masculí també derrota l' Handbol Banyoles

H. SANT QUIRZE   37
H. BANYOLES         32

El juvenil masculí, dirigit per Eugeni Serrano i Maikel Núñez, ha derrotat aquest matí al pavelló a l' Handbol Banyoles per 37-32, en el partit que posava punt i final a la 1ª Fase de la Lliga Catalana Juvenil. L' equip presentava les baixes de Marc Ballesta, Óscar Serrano i Gerard Renom i s' ha reforçat amb la tripleta cadet: Marc Sans, Albert Madriles i Oriol Fernández.

Hem trigat molts minuts a ficar-nos al partit. El ritme de joc dels gironins era lent, fruit de la curta banqueta que presentaven, i els nostres atacs pecaven d' una greu falta de convicció, com si l' equip estigués relaxat. La defensa donava seguretat amb solvència i l' atac del Banyoles era massa imprecís. Tot i així s' ha comandat al marcador des del primer minut de joc i, amb petits avantatges, s' ha arribat al descans amb 4 gols de renda. (18-14).

A la represa, gran canvi d' actitud. Parcial inicial 4-0 i marcador amb un 22-14 que sentenciava el partit. Només havia fet falta una mica de convicció en atac i que la defensa tornés a funcionar com en altres partits. A més, s' ha sortit al contraatac amb les idees clares, sense precipitacions i el compte de gols ha anat augmentant amb el pas dels minuts. Només uns petits moments de relaxació al final de la segona part, han posat incertesa al marcador, que mai ha baixat d' aquest matalàs que suposaven els 4 golets. Nova estirada local i marcador vist per a la sentència. (37-32).

Destaquem novament els tres jugadors cadets que, després de jugar amb el seu equip, han estirat del carro durant molts moments. La maduresa de joc d' aquests tres jugadors és realment increïble. Destacar també els laterals Albert González i Marc Roca, que han tingut un particular "duel" golejador i en general, el bon moment de forma de l' equip, després d' un inici de temporada força complicat.

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze:
David Pedrosa i Samuel Castellanos (porters); Adrià Aguadé (5), Marc Roca (10), Marc Sans (3), Albert González (10), Albert Madriles (1), Marc Gibert (1); Oriol Fernández (4), Adrià Solé (1), Oriol Argemí (2), Jordi Canals i Ernest Aliaga.

Des d' aquestes línies, desitjar a l' Oriol Fernández i l' Albert Madriles que les lesions que han patit al partit, es quedin en només un ensurt i que dimarts puguin entrenar amb normalitat.