dissabte, 22 de desembre del 2007

El Juvenil Masculí no supera l' eliminatòria de Correcció

En partit jugat aquest matí al Parc Esportiu Guiera, de Cerdanyola del Vallès, el nostre equip juvenil masculí no ha pogut superar l' eliminatòria de correcció de Lliga Catalana i ha caigut amb el BM La Roca per un clar 42-19. El nostre equip ha presentat les baixes de: Oriol Argemí, Marc Ballesta i Óscar Serrano; a més de l' Oriol Fernández i l' Albert Madriles, jugadors cadets que reforcen puntualment l' equip.

Ja desde l' inici, els del Vallès Oriental han marcat el seu ritme de partit i un parcial inicial de 7-0 ens ha deixat sense idees. Només un petit "sprint" fins el 8-3 ens ha donat certa esperança, que s' ha esvaït ràpidament. El marcador al descans ja era de 21-9.

El nostre equip no ha pogut desenvolupar cap dels seus recursos ofensius. La Roca ha controlat el partit en tot moment. Tot i així, en cap moment els nostres jugadors li han perdut la cara al partit. Destacar el porter cadet Carles Bonàs, que debutava amb el juvenil, i ha tingut una bona actuació.

Destacar la bona temporada de l' equip que, després d' un inici de temporada molt complicat, va remuntar el vol i va classificar-se com a quart del seu grup i accedir a aquesta fase de correcció. El sorteig, no va ser del tot bo, doncs el BM La Roca era, de llarg, el millor equip entre els presents en aquesta fase.
Agraïr també als jugadors cadets: Carles Bonàs, Oriol Fernández, Marc Sans i Albert Madriles, que han reforçat l ' equip en els moments necessaris. Aquesta petita fita, és també mèrit seu. Felicitar la seva feina i animar a tothom a seguir treballant per fer un bon paper en els propers compromisos.
FORÇA KIRIS!!!!

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
David Pedrosa, Carles Bonàs i Samuel Castellanos (porters); Adrià Solé (4), Marc Roca (2), Marc Sans (2), Albert González (6), Gerard Renom (3), Marc Gibert (2); Adrià Aguadé, Jordi Canals i Ernest Aliaga (1).

Sigue al minuto las principales noticias de tu ciudad MSN Deportes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

realment aquestaes ultimes croniques dels juvenils sembla que els cadets els hi haguin de salvar la vida. Gràcies a les estrelles emergents cadets, que ja es veu que l'equip cadet també està assolint quotes molt altes.

I respecte als porters, on se'nten que el porter amb més experiènce i mé mèrits el deixin per els últims 15 minuts de la segona part quan el partit ja està dat i beneit.

Realment, amb aquest comentari, queda palesa una gran actitud egoista i egocèntrica. O també de resentiment, o d' enveja potser??
Em sembla una total falta de respecte per a uns jugadors que, després de complir amb el seu equip, hagin de complir també amb el de categoria superior. Això no és tan fàcil com dir-li a un jugador que es quedi. És molt fàcil jugar el teu partidet, o els teus 20 minutets i marxar a fer un tomb amb els amics o quedar-te a casa jugant a la play.
Podíem recordar les fites altes d' aquest equip juvenil sense els cadets, jugant amb 8 jugadors, a vegades amb 7 - amb estrelles emergents juvenils marxant al descans o sense venir a entrenar - i amb 10 partits jugats i cap victòria. Aixó sí que són quotes altes. També podíem recordar el partit de pretemporada a Sant Cugat, on el porter de més experiència i més mèrits va jugar com a pivot... Però això no cal recordar-ho, és de vergonya. Tot temps passat va ser millor, com diu aquella frase. Dir que els cadets ens hagin salvat la vida no és obvi, com tampoc és obvi no reconèixer que l' aportació d' aquests jugadors ha estat molt valuosa i ens ha donat: per començar, imatge d' equip, amb banqueta, amb possibilitat de fer canvis, amb possibilitat de plantejar correctament un partit i alguns jugadors s' han tret del cap l' idea de deixar de practicar l' handbol quan la cosa no pintava bé. Cal recordar que els primers cadets van debutar ja fa unes 8 jornades...?? Que els primers partits es van guanyar, o es va plantar cara als de dalt, quan a la banqueta hi havia 12, 13 o fins i tot 14 jugadors?? S' haurà de tornar a temps passats, que van ser gloriosos, o de quotes altes...

En quant a la teva apreciació dels porters, molt correcta, però també denota una falta de respecte cap a un porter que també forma part de l' equip i entrena, que aixó també és important, com els altres jugadors. Em sembla també una falta de respecte per a un altre porter cadet que, com et deia abans, podia haver dit que no venia a recolçar l' equip. Una falta de respecte també al cos tècnic que va haver de completar la convocatòria, el partit més important de l' any, amb un jugador lesionat i un tercer porter. I aixó, amb tots els respectes pel porter de més mèrit i experiència, que segons la crònica, és el Sam.
Des del punt de vista tècnic, bona apreciació de tècnic. O millor dit, de tècnic de barra de bar, que d' aixó alguns en saben molt; ja que aquesta mateixa apreciació no es va fer quan es va guanyar els partits amb la mateixa estratègia: Gavà, Banyoles, ... Però en aquests partits no compta. No ens jugàvem res potser allà... Com tampoc compta, que els jugadors de més mèrit i tal no portaven cap gol en 8 minuts (7-0) i el porter que jugava havia aturat un contraatac i un parell de situacions de 6 metres. És possible que el partit ja estés mig decidit en allà no? O encara alguns pensen que som estrelles?? El BM La Roca venia de dalt, de molt amunt, amb 6 jugadors que havien passat per les files del Barça... En fi, que d' aixó de ser entrenadors tots en sabem molt, però les crítiques no han de ser des del resentiment ni l' egoisme.