H. Sant Martí Adrianenc 36 - H. Sant Quirze 22

EL JUVENIL MASCULÍ CAU AL CAMP DEL LÍDER

H. Sant Martí Adrianenc    36
Handbol Sant Quirze         22

Derrota del juvenil masculí al camp del líder H. Sant Martí per un resultat massa abultat, segons el que s' ha vist al pavelló de La Verneda avui diumenge. Dues parts ben diferenciades, una per a cada equip, i uns últims minuts per oblidar.

Bon inici dels nostres jugadors, que han plantat cara al líder que, en cap moment es trobava còmode a la pista. Una bona defensa 5-1 i un atac ben plantejat, ens han dut fins al descans amb igualtat al marcador (14-14), fruit de l' encert d' homes claus com Oriol Argemí i Marc Roca. A més, el nostre porter David Pedrosa es trobava en ratxa i ens ha mantingut al marcador.

A la represa, bona sortida local, amb un parcial 3-0 que ens ha possat massa nerviosos. Aquí hi ha hagut la clau del partit. Fins el moment, els locals no eren capaços de practicar el seu letal contraatac i el seu joc posicional, tot i que ens creava molts dubtes, no trovaba la nostra xarxa. El parcial local ens ha fet còrrer per aixecar el partit i hem caigut en precipitacions que ha aprofitat el Sant Martí per obrir escletxes al marcador i trencar el partit. Les accions de l' Albert González ens han mantingut vius i han maquillat una mica el marcador final.

Tot i aquesta derrota, els resultats de la jornada han acompanyat i seguim depenent de nosaltres mateixos per aconseguir la cuarta plaça del grup que dona dret a la "respesca".

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
Samuel Castellanos i David Pedrosa (porters); Adrià Solé (2), Marc Roca (5), Oriol Argemí (7), Albert González (4), Gerard Renom (2), Marc Gibert; Marc Ballesta (1), Jordi Canals (1) i Ernest Aliaga.

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters