dijous, 1 de novembre del 2007

Primers punts per al juvenil masculí

HANDBOL SANT QUIRZE   34
HANDBOL GAVÀ "A"           31

En partit jugat aquest matí al pavelló, el nostre equip juvenil masculí ha aconseguit els primers punts de la temporada en vèncer a l' Handbol Gavà per un resultat de 34-31. Ha estat un partit molt disputat i amb emoció fins al final.

Després d' un inici de partit amb domini visitant, on el nostre equip ha patit molt en defensa per tal de superar un equip que practica un joc molt ràpid, hm aconseguit ficar-nos al partit. També s' ha de dir que l'única avantatge que han tingut els del Baix Llobregat al marcador ha estat als deu primers minuts (3-5) i degut a la doble exclusió de l' Albert González, tot un pilar defensiu.

A partit d' aquest moment, l' equip ha ajustat la defensa, la porteria començava a rutllar amb les primeres intervencions del Sam i l' atac era el·laborat i molt dinàmic, tot portant nosaltres el ritme de joc. Una vegada més, Marc Roca, ha dut el pes anotador treient de polleguera a la defensa del Gavà. Dues errades en llençaments clars, ens han portat al descans fins la igualtat a 12 gols.

A la represa, bon parcial dels nostres, que ens ha permés dur la iniciativa al marcador, amb avantatges que rondaven els 3 gols, fins a una màxima de cinc. Últim intent del Gavà, amb un defensa 4-2 mixta sobre el Marc Roca i l'Albert González, va deixar-nos momentàniament sense idees, però dues accions individuals de l' Adrià Aguadé i un penal als últims instants van deixar els punts a casa.

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
Samuel Castellanos i David Pedrosa (porters); Adrià Aguadé (6), Marc Roca (14), Jordi Canals (1), Albert González (6), Óscar Serrano (3), Marc Gibert (2); Adrià Solé (2), Gerard Renom i Ernest Aliaga.