dilluns, 29 d’octubre del 2007



Juvenil Femení
 
 
Canovelles 15-25 H. Sant Quirze
 
 
 
Bon partit de les jugadores del Sant Quirze, el partit contra Canovelles era un dels partits mes complicats que es podien afrontar les juvenils en aquesta lligueta.
 
El començament de partit no va ser gaire bo per part de les nostres jugadores, no estaven amb tensió i el canovelles anava a totes. Tot i els primers minuts dolents, les nostres jugadores van reaccionar i van aconseguir empatar i posar-se per davant en el marcador. Un cop es van posar per davant i al sentir-se mes comodes a la pista, van aconseguir agafar distancies fins arribar als 8 gols a la mitja part.
 
 
La segona meitat va ser mes tranquila, la distancia en el marcador feia que les nostres jugadores ni tinguessin pressa a l'hora de atacar i aixo els i donava una certa tranquilitat. Pero tot i aixi el Canovelles no va deixar de lluitar i no va posar les coses molt facils a les nostres jugadores. Al final del partit es va arribar amb el marcador de 15-25.
 
Calen destacar alguns aspectes del partit, com la molt bona defensa 5-1 amb la qual es van recuperar força pilotes, la serietat amb la que es va jugar el partit i per ultim que a les jugadores se les va veure disfrutar jugant el partit.
 
 
Van jugar: Montse, Lucia, Anita, Ana Moreno, Sara, Monica, Carla, Alba, Cora, Berta, Maryam.


Acepta el reto MSN Premium: incluye Antivirus y Firewall de McAffee. Descárgalo y pruébalo 2 meses gratis.