dissabte, 24 de novembre del 2007

Victòria del Juvenil masculí davant el Tarragona

HANDBOL SANT QUIRZE   41
TARRAGONA H. C.              31

Nova victòria del juvenil masculí, quarta de la temporada, després de derrotar aquesta tarda al pavelló al Tarragona H. C. A més, destacar que la victòria es produïa amb 3 baixes en l' equip (Adrià Aguadé, Óscar Serrano i el porter Samuel Castellanos) i que amb el resultat obtingut, hem remuntat el "goal-average" amb els visitants.

El partit no ha començat força bé per als nostres interessos. Hem patit masses imprecisions en atac i hem perdut una sèrie de pilotes que han donat confiança als visitants que trobaven en els seus extrems tota una via d' aigua a la nostra defensa. D' aquesta manera, els visitants aconseguien les primeres avantatges al marcador, fins el temps mort local.

Un cicle d' aturades del nostre porter, un canvi del ritme de joc en atac i una defensa més ajustada han propiciat un bon parcial local que ens ha portat al descans amb una renda de 8 gols (21-13), que pràcticament trencava el partit.

A la represa, fruit de la relaxació local, primers minuts de dutbe amb un intercanvi de gols al marcador que no han beneficiat a cap equip. Quan l' equip ha tornat a prèmer l' accelerador s' ha trencat el partit definitivament aconseguint fins a 12 gols de renda, que amb el pas dels minuts s'han reduït fins el marcador final.

Destacar la bona actuació del jugador cadet Albert Madriles que ha reforçat puntualment l' equip, la dinàmica ascendent de l' Ernest Aliaga que ha fet un gran partit i la recuperació de l' Oriol Argemí.

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
David Pedrosa (porter); Albert Madriles (1), Marc Roca (6), Oriol Argemí (8), Albert González (7), Gerard Renom (7), Marc Gibert; Jordi Canals, Adrià Solé (6), Marc Ballesta (2) i Ernest Aliaga (4).

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters