diumenge, 11 de novembre del 2007

El juvenil masculí derrota el Manyanet

H. MANYANET LES CORTS   17
HANDBOL SANT QUIRZE      25

Nova victòria del juvenil masculí, la tercera consecutiva, aquesta vegada al difícil camp de l' Handbol Manyanet de Barcelona, a qui hem derrotat tot i la baixa del Marc Roca. Destacar el retorn a l'equip després de les seves lesions del Marc Ballesta, el David Pedrosa i l' Oriol Argemí.

Després d' un inici molt feble del nostre equip, que ha permès els barcelonins portar el ritme del partit fins al minut 20, hem aclarit algunes idees en atac - més per accions individuals que per joc col·lectiu - i s' ha aconseguit arribar al descans amb una renda mínima de 2 gols (9-11).

A la represa, s'ha vist una cara totalment diferent del nostre equip, que per moments ha esborrat de la pista el rival. Tot començant per una fantàstica actuació del Sam a la porteria, una defensa molt forta i ben posicionada, s' ha aconseguit un parcial que ha fet molt de mal als locals. Les connexions amb el nostre pivot funcionaven a la perfecció i es va arribar a una renda màxima de 9 gols. Novament, el recurs de l' entrenador local, doble mixta a dos dels nostres homes: Jordi Canals (que ha fet un gran partit al centre, tot i jugar físicament mermat) i Albert González, però una nova sèrie d' aturades del Sam i les accions individuals del recuperat Oriol Argemí, han deixat el resultat final en un clar 17-25 per als quirzetencs que, amb aquesta victòria, comencen a mirar de reull els llocs capdavanters de la taula classificatòria.

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
Samuel Castellanos i David Pedrosa (porters); Adrià Aguadé (3), Adrià Solé (3), Jordi Canals, Albert González (3), Óscar Serrano (3), Marc Gibert (5); Gerard Renom (5), Oriol Argemí (3), Marc Ballesta i Ernest Aliaga (1).