diumenge, 11 de novembre del 2007

H. Sant Quirze 22 - Ull Blau Vilanova 22

Partit molt emocionant el viscut el dissabte a Sant Quirze, en joc el primer lloc de la classificació.

Primera part molt igualada on es va veure clarament la qualitat respecte als altres equips de la lliga. I així es desmostrava en el marcador, on no hi havia cap equip que es marxes. Per part del Sant Quirze a destacar la jugadora Alba a la primera part, que amb una gran eficàcia en el llançament va poder mantenir a l'equip en el marcador. Al final dels primers 30 minuts empat a 10.

La segona part va començar igual que la primera, amb molta igualtat, però quan va anar passant el temps el Sant Quirze es va anar del marcador amb rentes de fins a 3 gols, gràcies també a la defensa local amb una jugadora defensant amb mixte a la jugador més perillosa de Vilanova. Tot i així degut a una sèrie de pèrdues de pilotes i despistades (que esperem anar millorant per evitar-les) per part del Sant Quirze va ajudar al Vilanova a acostar-se al marcador fins a un final i emocionant empat a 22. A destacar la jugadora Berta a la segona part que tot i jugar d'extrem (posició no habitual en ella) va tindre una alta eficàcia en el llançament.

Després d'aquest resultat fa que estiguem empatats a punts amb Vilanova, això vol dir que (si bé no hi ha cap entrebanc amb els altres equips) ens jugarem el 1er lloc a la última jornada a casa del Vilanova.

Per part del Sant Quirze van jugar: Montse i Lucía (porteres), Carla, Mònica, Sarita, Berta, Cora, Anita, Alba, Iris i Olga.