dilluns, 5 de novembre del 2007

Banyoles - Sant Quirze

H. BANYOLES – SANT QUIRZE  25-32  (9-15)

Alineació:  Sam, Gerard Renóm 6, Oscar Serrano 6, Adrià Solè 5, Adrià Aguadè 1, Marc Roca 5, Marc Gibert 1, Albert Gonzalez 8

Bon partit de l’equip juvenil al camp del Banyoles,en el que sempre ha anat per davant del marcador.

La bona defensa de la primera part va permetre un 4-8 al minut 15 i un 9-15 al final dels primers 30 minuts.

La segona part va seguir amb la mateixa línia,amb na bona diferencia de gols a favor del Sant Quirze, que va arribar a 10 gols. Una defensa individual del Banyoles els darrers minuts del partit va maquillar al marcador fins els 7 gols final de diferencia. (25-32).

Tots els jugadors del Sant Quirze van marcar en aquest partit, i l’aportació, en gols,  de la primera i segona línia ha estat molt repartida.

L’equip ja està en una dinàmica positiva, que, esperem, tingui continuïtat en els propers compromisos.