dijous, 24 de gener del 2008

Sant Quirze 21 - Ull Blau Vilanova 20 (femení)

Primer partit de la Fase Final de la Lliga Catalana....i primera victòria!!! Felicitats noies!!!

A la 1a Fase, ja vàrem empatar i perdre contra el Vilanova, però aquest passat diumenge degut a una actitud excel·lent i un extra de motivació ens vàrem emportar la victòria.

Al principi del partit, les nostres jugadores vàren sortir com mai amb una defensa impressionant i la Montse a la porteria molt inspirada, 4 a 0. Després va vindre una baixada en el nostre joc, i el Vilanova va poder remuntar fins a un final 9 a 9 a la mitja part, el partit estava més obert que mai.

La segona part va continuar sent dominada pel Vilanova, fins que amb unes parades de la Montse i un seguit de bones jugades en atac, vem poder estar igualades al marcador. Als últims 2 minuts, gràcies a un contra atac i un parell de gols en atac estàtic ens vàrem quedar 21 a 20, quedaven 20 segons, pilota pel Vilanova i temps mort. Última jugada ens piten un penal en contra (queden 3 segons) i pilota al pal !!! VICTÒRIA KIRI!!!!!!!!

FELICITAR A TOTES LES JUGADORES per la gran actitud i el saber superar els moments difícils del partit!! Esperem que continuii durant aquests partits que venen!

Van jugar pel St Quirze: Montse, Lucia (porteres), Maryam, Carla, Mònica, Sarita, Cora, Berta, Anita, Alba, Ana Moreno, Iris i Olga.

Aquesta setmana juguem fora, a Canovelles, i esperem portar 2 punts més cap a Sant Quirze!!