diumenge, 13 de gener del 2008

H. Sant Quirze 28 - CH Sant Esteve 26

Primers dos punts de la 2ª Fase

Primera victòria del Juvenil masculí en el primera partit d' aquest segona fase. Tot i tenir les baixes d' Oriol Argemí, Marc Ballesta, Ernest Aliaga, Adrià Solé i Albert González, s' ha jugat un partit molt complet i els dos punts s' han quedat a casa. Els reforços del Cadet A han tornat a oferir una valuosa ajuda.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera, els visitants han començat molt forts i només un parcial 4-0 a favor ens ha fet agafar un petit aventatge de tres gols que s' ha anat diluïnt amb el pas dels minuts (9-9). La porteria visitant refusava una i altra vegada els nostres llençaments i el nostre atac no era gaire dinàmic. El CH Sant Esteve Sesrovires ha aprofitat un parell de situacions de contraatac directe per marxar al descans amb avantatge al marcador (11-14).

A la represa, gran canvi d' actitud dels nostres jugadors. Un nou parcial 4-1 de sortida ens ha donat la primera igualada al marcador (15-15). La defensa 5-1 sobre el lateral dret ha funcionat molt bé i els canvis a 4-2 i a defensa mixta, han donat el resultat desitjat. Això ha donat confiança a la nostra porteria. A més, ara, els nostres atacs eran més elaborats i dinàmics cosa que ha permés capgirar el marcador (24-23) a manca de deu minuts per a la conclusió. Una nova estirada local ha permés un nou parcial que ha deixat el marcador sentenciat (27-24) a manca de tres minuts. El resultat final (28-26), reflexa el bon moment de l' equip i els dos primers punts d' aquesta nova fase de competició.

Han jugat per l' Handbol Sant Quirze, a les ordres d' Eugeni Serrano i Maikel Núñez:
David Pedrosa i Samuel Castellanos (porters); Oriol Fernández (6), Marc Sans, Jordi Canals, Marc Roca (12), Óscar Serrano (1), Marc Gibert (2); Adrià Aguadé (2), Gerard Renom (5) i Albert Madriles.

Tecnología, moda, motor, viajes,.suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última MSN Newsletters