dilluns, 28 de gener del 2008

Canovelles 23 - Sant Quirze 22 (femení)

Partit nefast el jugat per les nostres jugadores, on des del minut 1 vàrem estar fora del partit i pel darrera del marcador. Fins al minut 15 de la segona part no vem entrar dins el partit.

Primera part on el Sant Quirze mai va entrar en el partit, moltes pèrdues de pilotes, imprecissions i llançaments errats va fer que al final del 30 primers minuts estiguessim 4 gols avall.

La segona part es va veure una mica més d'actitud, però les imprecissions continuàven apareixent. Tot i així vem poder remuntar el partit, per poder arribar a un empat a 22 a falta de 5 minuts, però amb un parell d'errades de llançament i una defensa poc contundent, el Canovelles es va avançar al marcador. A la última jugada en defensa per part nostre la Ana Moreno va tindre un desafortunat xoc amb una jugadora contrària que ens va fer patir a tots quan estava estirada a la pista, però només va quedar en un ensurt, tot i que vem fer que s'acabés el partit amb un 23 a 22 final.

Pel Sant Quirze va jugar: Montse, Lucía, Maryam, Carla, Mònica, Sarita, Cora, Anita, Alba, Ana Moreno i Olga.

Tot i la decepció d'aquesta derrota, s'ha de continuar lluitant, ara venen 2 partits importants (Lleida a casa i Granollers fora) que es pot donar la sorpresa si es recupera l'esperit del partit de Vilanova.