dilluns, 28 de gener del 2008

juvenil

Gava  37  - Sant Quirze 31

Mal partit de l’equip juvenil a Gava.  L’equip local ha anat paulatinament agafant avantatja fins els 9 gols de la mitja part. 20-11

A la primera part, el Sant Quirze ha estat fluix en defensa, i amb poca continuïtat en el joc d’atac.

A la segona part, l’equip va jugar millor, però la diferencia de gols es va fer insalvable, ja que el GAVA, gaudia d’una còmoda avantatja que variava de deu gols als sis finals que reflectia el marcador. Esperem que els propers compromisos de l’equip, juguem contra el Terrassa el proper disapte,  s’afrontin en les millors condicions possibles.

Varen jugar pel Sant Quirze: SAM CASTELLANOS, DAVID PEDROSA, JORDI CANALS, ADRIA SOLE(7), ALBERT GONZALEZ(2), ORIOL ARGEMI, MARC ROCA(10), OSCAR SERRANO, ALBERT MADRILES,ORIOL FERNANDEZ(8), MARC SANS(4).