diumenge, 21 d’octubre del 2007

Crònica Juvenil Masculí

HANDBOL SANT QUIRZE    26
SANT MARTÍ ADRIANENC  35

El nostre equip juvenil masculí, dirigit per Eugeni Serrano i Maikel Núñez, no ha pogut superar el líder de la Lliga Catalana i continua sense conèixer la victòria en aquest inici de temporada que, d' altra banda, està sent un gra massa complicat.

Per primera vegada a la temporada, el nostre equip comptava amb una banqueta prou àmplia per afrontar el partit, amb la recuperació del sancionat Albert i la presència de dos jugadors del Cadet A que van reforçar l' equip: Oriol Fernández i Albert Madriles, que substituïen al Marc Ballesta (lesionat) i a l' Oriol Argemí.

El partit va començar amb força igualtat, amb petits avantatges al nostre favor, ben sustentats per la porteria, amb un Sam ben entonat. Tot i que en atac no es jugava amb prou fluïdesa, el nostre equip aconseguia mantenir el partit fins al 8-8. Un gran parcial en contra dels visitants, fruit de les errades defensives, ens va treure del partit fins al 10-18 que reflectia el marcador al descans.

A la represa, el nostre joc ofensiu es va tornar molt més dinàmic, els pivots i la primera línia van començar a connectar i es van aconseguir retallar algunes distàncies. Noves errades defensives van propiciar una nova escapada visitant fins el resultat final de 26-35.

Destaquem del H. Sant Quirze als dos jugadors cadets: Oriol Fernández i Albert Madriles que van aportar minuts de qualitat a l' equip i van aportar el seu gra de sorra amb gols. També destacar l' Albert González en el seu retorn, el bon moment de forma del Marc Roca i una porteria que ratlla a bon nivell.

Van jugar pel H. Sant Quirze: Samuel Castellanos i David Pedrosa (porters); Oriol Fernández, Adrià Solé, Marc Roca, Albert González, Óscar Serrano, Marc Gibert; Adrià Aguadé, Gerard Renom, Jordi Canals, Albert Madriles i Ernest Aliaga.