diumenge, 28 d’octubre del 2007

Crònica Juvenil Masculí

El Tot MATARÓ JHM          26
HANDBOL SANT QUIRZE  24

Nova derrota del nostre juvenil masculí i, ja són quatre vegades, per només 2 gols. Aquest cop, ens tocava visitar el difícil camp del Mataró i, encara amb baixes, no vam poder aconseguir la primera victòria a la Lliga Catalana.

El partit va començar molt malament per als nostres interessos, amb un nefast inici de partit i uns quinze primers minuts per a oblidar: sense ritme en atac, amb moltes pèrdues de pilota i una defensa molt tova. La bona actuació del Sam a la porteria, i un equip local que tampoc trobava el seu lloc al camp, ens van mantenir vius. Al minut 20, amb resultat de 9-5 per als locals, es demana temps mort. S' aclareixen algunes idees i s' arriba al descans amb el resultat de 14-9, gràcies a algunes accions individuals.

A la represa, mateixes errades en els quirzetencs: pèrdues de pilota, un atac estàtic molt fluix i pèrdua total del ritme de joc. El Mataró, que vivia de les nostres errades, s' aconseguia escapar fins a un perillós marcador de 20-13. Nou temps mort demanat per l' Eugeni i el Maikel que va servir per donar un últim alè al nostre equip. I el resultat no va poder ser millor. La primera línia va començar a ser molt dinàmica, les transformacions creaven molts espais i la defensa es va ajustar amb un David Pedrosa que començava a entonar-se sota els pals. Un gran parcial de 0-6 a favor, ens va col·locar dins del partit. Substentats en un gran Albert González i l' aportació del cadet Oriol Fernández a l' extrem, va fer que els locals haguéssin d' aturar la nostra ratxa amb un temps mort. Faltaven 8 minuts per acabar el partit i la remuntada era possible. Potser amb una banqueta més àmplia, s' hagués aconseguit. A manca de 3 minuts, un parell de penalts en contra i dues errades en llençaments des dels 6 metres van deixar el marcador en el 26-24 final.

Van jugar per l' Handbol Sant Quirze: Sam i David (porters); Oriol Fernández (8), Marc Roca (3), Adrià Aguadé (1), Albert González (9), Óscar Serrrano (3), Marc Gibert; Adrià Solé i Jordi Canals.